hr

Portfolio

Arhiva

Nagrade i priznanja

2010 SUDNJI DANPRVA NAGRADA u kategoriji direktna komunikacija za Frizitku – interaktivnu vizitku za frizerski salon Zig zag

2010 ADCCSREBRO u kategoriji Grafički dizajn za Frizitku – interaktivnu vizitku za frizerski salon Zig zag

2009 FESTOSrebrno zvono za vanjski oglas – ZGRAF 10 ◦ Srebrno zvono za BUBAŠPARAC radio spot

2008 OUTWARDNajbolji citylight za ZGRAF 10 ◦ Najbolji billboard za ZGRAF 10 ◦ Najbolji billboard za Hladno pivo, prema glasovima publike

2008 PORINNajbolji dizajn CD knjižice “Knjiga žalbe” (Hladno Pivo) ◦ nominacija za najbolji dizajn CD knjižice “Na zapadu” (JINX)

2007 ZGRAF 101. nagrada za vizualni identitet i kampanju ZGRAF 10

2007 FESTOBrončano zvono sredstva direktne komunikacije – za dizajn CD knjižice “Knjiga žalbe” (Hladno pivo)

2004 OUTWARD3. mjesto za billboard “Hypersigurnost” (Hypo Alpe-Adria Bank)

Članstva u udrugama

Član HURA / Hrvatska udruga reklamnih agencija

Član ADC Croatia / Art Directors Club Croatia

Član HKKKKI / Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija

Bubašpara identitet, klijent: Raiffeisen stambena štedionica, 2007.

Projekti koji nastaju sinergijom iskustva i znanja klijenta i agencije, uz puno povjerenje i transparentno djelovanje s obje strane, neizostavno postaju brand i oglašavačke uspješnice. Naš najbolji primjer za takvu vrstu proizvoda i suradnje jest Bubašpara Raiffeisen stambene štedionice. 

 

U trenutku kad se u Raiffeisen stambenoj štedionici stvorllo polodno tlo za pokretanje usluge dječje štednje (2007.), taj segment hrvatskog tržišta još je bio u povojima. Zato smo u suradnji s klijetom odlučili oblikovati i imenovati lik koji će djeci i roditeljima predstaviti ovu uslugu i ukazivati na njezinu korisnost i svrhu. Htjeli smo stvoriti prijatelja djece, nekoga tko će im pomagati da jednoga dana lakše zakorače u svijet odraslih, zahvaljujući ušteđenom iznosu na Bubašpara štednom računu. Nekoliko godina te nekoliko strateški osmišljenih i provedenih kampanja kasnije, Bubašpara postaje sinonim za dječju stambenu štednju.