hr

Portfolio

Arhiva

Nagrade i priznanja

2010 SUDNJI DANPRVA NAGRADA u kategoriji direktna komunikacija za Frizitku – interaktivnu vizitku za frizerski salon Zig zag

2010 ADCCSREBRO u kategoriji Grafički dizajn za Frizitku – interaktivnu vizitku za frizerski salon Zig zag

2009 FESTOSrebrno zvono za vanjski oglas – ZGRAF 10 ◦ Srebrno zvono za BUBAŠPARAC radio spot

2008 OUTWARDNajbolji citylight za ZGRAF 10 ◦ Najbolji billboard za ZGRAF 10 ◦ Najbolji billboard za Hladno pivo, prema glasovima publike

2008 PORINNajbolji dizajn CD knjižice “Knjiga žalbe” (Hladno Pivo) ◦ nominacija za najbolji dizajn CD knjižice “Na zapadu” (JINX)

2007 ZGRAF 101. nagrada za vizualni identitet i kampanju ZGRAF 10

2007 FESTOBrončano zvono sredstva direktne komunikacije – za dizajn CD knjižice “Knjiga žalbe” (Hladno pivo)

2004 OUTWARD3. mjesto za billboard “Hypersigurnost” (Hypo Alpe-Adria Bank)

Članstva u udrugama

Član HURA / Hrvatska udruga reklamnih agencija

Član ADC Croatia / Art Directors Club Croatia

Član HKKKKI / Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija

H2W akademija, klijent: HURA GIU, 2012.

Kao dugogodišnji članovi i bliski suradnici HURE već drugu godinu se brinemo za cjelokupnu strategiju, vizualni identitet i komunikaciju projekta HOW2WOW. 

H2W radionice su jedinstve po mnogo čemu. Prvenstveno jer okupljaju stručnjake i vrsne predavače iz onih tema koje su specijalizirane za potrebe našeg rada i razvoja naše karijere, bilo da dolazimo iz oglašivačke agencije ili tvrtke oglašivača. Polaznici mogu u društvu svojih kolega istraživati “zakonitosti” oglašavanja te aktivno sudjelovati na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice koje su općenito visoko interaktivne. Za njih se ujedno s punim pravom može reći da ujedinjuju “business and pleasure” jer omogućuju uvid u “tajne” našeg posla, a sve u ugodnom ambijentu i društvu. 

Veliko nam je zadovoljstvo biti dio pokretačkog tima, u kojem smo vlastitim vizijama i idejama definirali koncept radionica te imenovali i brandirali projekt. A s obzirom da H2W promatramo poput živog bića koje se razvija i raste, to nam ostavlja puno prostora za daljnju inspiraciju i rad.